Være retfærdig overfor omverdenen…

ULRICH natürlich rengørings- og plejemidler er højtkoncentrerede, sparsomme i brug og særdeles effektive.

ULRICH natürlich rengørings- og plejemidler består af effektive fornybare råstoffer. De indeholder ingen fosfater, petrokemiske stoffer, optisk hvidt, duft- eller farvestoffer, aggressive syrer, klor eller salmiak, og de er biologisk nedbrydelige.

ULRICH natürlich rengørings- og plejemidler følger retningslinjerne fra foreningen til dyrenes beskyttelse. ULRICH natürlich betyder at vi tilbyder produkter der belaster miljøet så lidt som muligt og samtidig er hudvenlige.

Gennem en lang årrække fremstiller vi produkter, som vi og vore familier med god samvittighed kan benytte. Ud fra denne filosofi er vore vaske- og rengøringsmidler, afkalkningsmidler, tekstil-, læder- og træpleje produkter udviklet.

ULRICH natürlich betyder endvidere, at vi forsøger aktivt at forholde os til emballage problematikken, idet vi næsten udelukkende leverer vores produkter i polyethylen emballage, der kan genopfyldes mange gange, og dermed bidrager til mindre affalds mængde.

På grund af den høje koncentration og konsekvente afståelse fra fyldstoffer i produkterne bidrager ULRICH natürlich produkter til at spare emballage og energi omkostninger, en fordel som også gavner forbrugeren.

Vores produkter kan kombineres som byggesten, herunder kan forskellige duftretninger opnås ligesom virkningen af produkterne kan målrettet forstærkes.

ULRICH natürlich betyder sidst, men ikke mindst, at De anvender produkter fra en overskuelig, miljøbevidst, engageret og ærlig producent.

 

Logo
Ulrich Natürlich Logo

Mortenskærvej 6
8420 Knebel

© 2018 | All rights reserved.


Programmeret og hosted af nordicweb